Rumah Pakar tempatan Hiburan global Harta tanah komersial 5G Bempatan Institusi latihan Permainan Automatik Daquan Hotel Makanan Berita Ibu bapa-anak Sukan Hartanah Kewangan Cerdas Anak Kesihatan

009 ditampilkan semasa “Pesta Songkran” di Kedutaan Thailand, merasmikan “Minggu Kebudayaan Ribuan Tahun Arak”

2023-04-25

 

Pada 13 April, pertukaran budaya yang menyeronokkan selama empat hari telah diadakan di Beijing, bertepatan dengan Festival Songkran, perayaan Tahun Baru Thai.

Sebagai wain baharu dan minat yang mendalam untuk wain, dengan rasa yang sempurna dan warisan wain berusia ribuan tahun, 009 telah dijemput untuk mengambil bahagian dalam aktiviti pertukaran budaya China-Thai "Pesta Songkran" yang ditaja oleh Kedutaan Thailand, dan pada masa yang sama mengambil tema daripada "Mengambil Sejarah sebagai refleksi, Kecantikan Objek" -- Minggu Budaya Wain Berusia Milenium 009!

“Thailand Wonderful”merasmikan pesta pertukaran budaya antarabangsa

Perkataan "Songkran" berasal daripada bahasa Sanskrit yang mewakili cinta dan kebahagiaan, dan Songkran ialah perayaan paling penting dalam setahun di Thailand. "Pesta Songkran" ini menggabungkan pelbagai aktiviti seperti persembahan pasaran, persembahan lagu dan tarian, pertemuan dengan artis terkenal dan sebagainya, melibatkan pertukaran budaya antarabangsa yang menyeluruh, pelbagai sudut dan berperingkat tinggi.

009, LC LIVING, Thailand Puda Bay, NaRaYa dan berpuluh-puluh jenama lain berkumpul di pesta bertemakan Thai ini. Lazat untuk dimakan, sedap untuk diminum, menyeronokkan, dan semua orang bersama-sama dapat merasai aroma rasa Cina dan Thai yang berbeza!

Duta Thailand mahu mempromosikan pertukaran budaya antara China dan Thailand

Duta Kedutaan Thailand ke China dan rakan-rakan Thai datang ke lokasi untuk merasai Lingjiu. Mereka juga berharap Lingjiu dapat dieksport keluar dari China dan memasuki Thailand dan bahagian lain di dunia, supaya lebih ramai rakan di seluruh dunia dapat menikmati Lingjiu, yang mempunyai sejarah dan budaya 3000 tahun di China.

009, dengan rasa yang sempurna untuk menakluki rakan-rakan antarabangsa

“Sempurna, rupanya masih ada wain China yang begitu sedap”, rakan antarabangsa yang hadir ke lokasi untuk mencuba 009 berkata, “rasanya sangat baik, sangat sukakan rasa beras, dan rasanya tidak sama seperti Baijiu yang saya minum sebelum ini, tidak pedas malah sangat lembut.

"009 dibancuh dengan 100% nasi glutinus berkualiti tinggi, koji ubat dan air, tiada perisa tambahan. Diminum pada suhu 28 darjah Celsius dan cenderung untuk sedikit mabuk, selesa dan tidak ‘tergantung’selepas minum", kata pegawai yang menghasilkan 009.

Difahamkan, 009 berasal daripada minuman keras berusia ribuan tahun "Lingjiu" di kampung halaman orang besar Hunan. Lingjiu mempunyai sejarah selama 3000 tahun dan telah disenaraikan sebagai penghormatan selama lebih seribu tahun dari Dinasti Han Barat hingga ke akhir Dinasti Qing. Ia sangat digemari oleh bangsawan dan cendekiawan purba. Selepas tiga tahun bekerja keras, 009, sebagai Lingjiu gaya baharu yang inovatif dan maju, telah menerima pujian daripada duta Thai, rakan antarabangsa dan pengguna-pengguna lain.

Debut "Mengambil Sejarah Sebagai Refleksi dan Kecantikan Objek" mengejutkan semua orang

Di gerai 009 yang penuh perabot dengan gaya Cina, terutamanya set bekas wain khas, menarik perhatian semua orang. Rakan-rakan antarabangsa yang hadir dan mengambil gambar berkata, "Ini adalah 'Jinou Yonggu Cup', 'Dance Horse Cup Wine Pot', dan 'Jue', kesemuanya merupakan perkakasan wain empayar yang sangat penting dalam sejarah China," katanya jenama itu, “Revitalizing Lingjiu” ialah kebangkitan semula budaya tradisional Cina. Sebagai pewaris minuman keras berusia ribuan tahun, 009 berharap dapat memberikan anda pengalaman rasa yang lebih kaya dan pemahaman yang lebih komprehensif tentang budaya minuman keras Cina.

Selepas mendengar pembentangan jenama itu, semua pelawat bersorak tentang sejarah 009 dan sangat menantikan perasmian wain Lingjiu 009 di pasaran.

Mewujudkan model F2C, membenarkan wain berusia ribuan tahun untuk dihidangkan kepada rakyat marhaen

Semasa Festival Song Gan, 009 yang dikatakan “lebih sedap daripada Baijiu”ini telah memukau rakan rakan-rakan dari negara asing. Model inovatif F2C 009 menghubungkan pelanggan terus dari kilang, membolehkan minuman keras berusia ribuan tahun ini dihidangkan kepada rakyat marhaen, sekaligus mencapai impian untuk menghasilkan minuman keras Cina berkualiti tinggi kepada pengguna global.

009 akan dilancarkan secara rasmi pada bulan Jun, dan pengguna global akan dapat berkongsi keindahan wain berusia ribuan tahun ini dengan bangsawan Cina purba, sasterawan dan ulama.

"Mentakrifkan semula wain China yang baik" dan menjadikan penggunaan alkohol kembali kepada rasional, "Projek Kebangkitan" 009 akan diumumkan secara rasmi pada 20 April, dan perhatian yang lebih banyak akan diberikan kepada akaun rasmi "009 Lingjiu".

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
© Copyright 2009-2020 mycitynews      Hubungi kami   SiteMap