Rumah Pakar tempatan Hiburan global Harta tanah komersial 5G Bempatan Institusi latihan Permainan Automatik Daquan Hotel Makanan Berita Ibu bapa-anak Sukan Hartanah Kewangan Cerdas Anak Kesihatan

YOHO melancarkan model baharu platform e-dagang rentas sempadan dan memasuki pasaran perkakas 100+negara global

2023-01-10

Memupuk secara mendalam bidang menegak platform e-dagang perkakas elektrik, YOHO akan segera mengintegrasikan ke dalam persekitaran perniagaan luar negara

Daya saing dan daya tahan jenama, kekuatan keras Chengyou dan YOHO dalam e-dagang rentas sempadan

Hong Kong--Beberapa tahun kebelakangan ini, industri e-dagang di seluruh dunia telah berkembang pesat. Sebilangan besar perusahaan e-dagang merentas sempadan telah muncul dalam bidang membeli-belah dalam talian di dunia, membawa pelbagai produk kepada pengguna di pelbagai negara. Bidang perniagaan seperti medan perang. Walaupun industri ini penuh dengan pasang surut dan krisis tersembunyi, banyak perusahaan masih aktif mencari kejayaan, dan e-dagang rentas sempadan telah menjadi trend utama pada masa kini.

YOHO ialah platform e-dagang menegak yang menjual peralatan rumah, 3C dan produk kecantikan. Sebagai perintis membeli-belah dalam talian terawal dalam bidang e-dagang Hong Kong, YOHO telah mengumpulkan pengalaman operasi yang kaya dalam bidang menegak peralatan elektrik. Pada masa yang sama, YOHO mempunyai idea operasi yang jelas. Ia menggunakan data besar untuk menganalisis sejumlah besar data produk dan menggunakan data untuk merumuskan strategi pemasaran, seperti membeli data produk, menguruskan inventori dan mempromosikan perkhidmatan. Pelaksanaan menyeluruh aspek ini telah membolehkan dan YOHO bertahan dan berkembang dalam persekitaran perniagaan yang sangat kompetitif. Ia telah memperoleh pelaburan berturut-turut daripada Sequoia Capital, Arbor Ventures, Fresco Capital, IMS Digital Ventures, WNJ Ventures, SC Ventures dan syarikat modal teroka terkenal yang lain. Dengan sokongan latar yang kuat, YOHO menduduki tempat pertama di kalangan platform e-dagang di Hong Kong, China, yang memberi tumpuan kepada produk elektronik dan peralatan rumah.

Dalam dua tahun kebelakangan ini, di bawah bimbingan Profesor Li Jin, seorang ahli ekonomi terkenal dari University Hong Kong, perunding pasaran global YOHO, YOHO telah mengemukakan dan melaksanakan rancangan besar "memupuk Hong Kong secara mendalam dan global". Di Amerika Utara, Eropah, Asia Tenggara dan negara-negara dan wilayah lain, mereka telah berjaya menembusi rantaian bekalan produk tempatan dan menubuhkan sistem perkhidmatan pergudangan logistik mereka sendiri di dalam negara. Bergantung kepada rantaian bekalan produk dan perkhidmatan pergudangan logistik di seluruh dunia, kategori produk syarikat sentiasa diperkaya. Pengguna di seluruh dunia boleh membeli produk berkualiti tinggi untuk kehidupan, kerja dan aspek lain di platform, dan menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi sehenti seperti perkhidmatan pergudangan logistik yang mudah dan pantas dan perkhidmatan selepas jualan yang sempurna.

Sepanjang dua tahun usaha gigih dalam membina elemen teras seperti jenama, rantaian bekalan, logistik dan pergudangan, YOHO akhirnya mendapat peluang pembangunannya sendiri untuk menghubungkan pengguna luar negara dalam bentuk platform e-dagang rentas sempadan dan memasuki pasaran global 100+negara. Berdasarkan kelebihan geografi dan jarak budayanya, Hong Kong mempunyai sejarah pelaburan dan perdagangan yang panjang dan komprehensif dengan negara-negara dan wilayah Asia Tenggara. Asia Tenggara telah menjadi perhentian pertama bagi YOHO untuk berarak ke luar negara. Sebagai salah satu ekonomi terbesar di Asia Tenggara, Malaysia telah menjadi pangkalan penting dan jambatan bagi YOHO untuk berarak ke Asia Tenggara bergantung kepada lokasi geografinya yang unggul, ekonomi yang baik dan penduduk yang besar.

Kini, YOHO mempunyai kekuatan untuk bersaing dengan platform serupa dalam bidang menegak e-dagang dan juga telah menunjukkan daya saing yang kuat dan daya tahan jenama. Menurut kaji selidik Yeon.com, dan YOHO kini menduduki tempat ketujuh di kalangan laman web e-dagang di Asia Tenggara, dengan Amazon, shopify dan eBay dalam tiga teratas. Untuk mencapai kejayaan yang berterusan, YOHO akan menjalankan tarikan pelaburan yang komprehensif di pasaran Asia Tenggara seperti Malaysia dan Vietnam, untuk mengintegrasikan pedagang dan pengeluar berkualiti tinggi, dan mengintegrasikan dengan lebih baik ke dalam persekitaran perniagaan tempatan dan ekologi pemasaran.

企业微信截图_16733167791799

YOHOHongKong
Lucas Moura
yohoms2022@gmail.com

http://www.yohovi.com/

Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
© Copyright 2009-2020 mycitynews      Hubungi kami   SiteMap