Rumah Pakar tempatan Hiburan global Harta tanah komersial 5G Bempatan Institusi latihan Permainan Automatik Daquan Hotel Makanan Berita Ibu bapa-anak Sukan Hartanah Kewangan Cerdas Anak Kesihatan

Pelancaran Besar-besaran Global Development of TIENS Group: Swap, Transcendence and Success

2021-10-20


Adakah anda masih ingat bahawa pada tahun 2015, sebuah syarikat persendirian telah mengatur lebih 6,700 pekerja untuk mengembara ke Nice, France, dan telah mencatat Guinness World Record, di mana ianya telah dilaporkan oleh media arus perdana pada di 167 negara seluruh dunia dan telah menjadi berita globa? Ramai para ilmuwan, pakar dan media ingin tahu dan teroka apa jenis apakah syarikat ini dan bagaimana ianya mencapai kejayaan global dalam masa hanya 20 tahun. Tafsiran, rahsia dan jawapan kepada pembangunan syarikat selamat 26 tahun telah ditulis dalam buku Unlocking the Emperor's Door yang diterbitkan di London pada Januari 2021 dan dalam buku Global Development of TIENS Group: Swap, Transcendence and Success yang diterbitkan dengan begitu gah di peringkat global pada Oktober 2021. Dua buku ini, bersama dengan Encik Li Jinyuan dan TIENS Group, New Swap dan Transcendence Theory, membentuk sistem teori berilmu TIENS Group.

Mr. Li Jinyuan and TIENS Group merakam cerita-cerita keusahawanan, New Swap and Transcendence Theory mempersembahkan inovasi teori, Open the Emperor’s Door merakamkan proses pembangunan, dan Global Development of TIENS Group: Swap, Transcendence and Success menyepadukan sistem teori. En. Li Jinyuan, Pengerusi Kumpulan TIENS, meluahkan harapan beliau yang empat buku ini dapat membimbing semua orang untuk membuka pintu kebijaksanaan, mengorak langkah untuk mengejar, masuk ke dewan impian dan akhirnya mencapai kemuncak kejayaan mereka sendiri

Mr. Li Jinyuan andTIENS Group

En. Li Jinyuan bekerja keras untuk mencapai impian beliau dengan sepenuh kudrat beliau. Dalam hanya beberapa tahun, Kumpulan TIENS yang beliau asaskan mempunyai berbilion aset; pada 1997, Kumpulan ini memfokuskan usahanya dan membuka pasaran di 37 negara sekaligus, dan pada 2002, ia membangunkan lebih daripada 60 cawangan dalam negara, membuka pasaran antarabangsa dan rangkaian pemasaran, dan menjual produknya ke 86 negara dan kawasan; kemajuan dan skala pembangunannya adalah menakjubkan!

En. Li Jinyuan merakamkan cerita-cerita keusahawanan beliau dan rakan-rakan dalam buku Mr. Li Jinyuan and TIENS Group pada 2002, memaparkan sifat-sifat berkualiti seperti impian, keberanian, ketabahan, minda dan kejujuran, yang merupakan bantuan hebat bagi seorang pemimpin untuk menggalakkan pembangunan perniagaan daan memberikan asas teori untuk buku susulan New Swap and Transcendence Theory.


New Swap and Transcendence Theory

TIENS telah mengatasi pelbagai masalah dan halangan dalam proses pembangunan pasaran antarabangsa. Selepas bertahun-tahun mengumpul pengalaman sebagai peneraju, En. Li Jinyuan memahami dengan mendalam bahawa bimbingan teori bersama dan saintik adalah sangat penting dalam pembangunan syarikat. Beliau merumuskan pengalaman dan pengajaran berkenaan pembangunan pasaran antarabangsa TIENS dengan cermat, menggabungkan persekitaran pasaran yang serba berubah, berjalan bersama trend semasa, membuat jalan ke arah kejayaan beliau sendiri, dan mengajukan "New Swap and Transcendence Theory" yang bersifat saintifik dan amali, yang merupakan strategi dan taktik pembangunan langkah ke hadapan asli. New Swap and Transcendence Theory disusun oleh En. Li Jinyuan telah diterbitkan pada 2003, yang menarik lebih banyak perhatian kepada TIENS, dan kemudian rakan-rakan antarabangsa mengambil pembangunan TIENS sebagai contoh untuk meneroka pembangunan ekonomi pantas dalam Open the Door.


Unlocking the Emperor’s Door

Christopher Sheedy, seorang wartawan dan penulis, menulis Unlocking the Emperor's Door daripada kaca mata pihak ketiga melalui penyiasatan dan pemahaman mendalam, yang diterbitkan di London, England pada Januari 2021. Christopher Sheedy percaya yang di bawah latar belakang penyepaduan ekonomi global, amalan pembangunan TIENS dan New Swap and Transcendence Theory yang disempurnakan telah membawakan amalan-amalan dan idea-idea baru untuk pembangunan pantas lebih banyak syarikat, dan rakan-rakan antarabangsa memuji Unlocking the Empire's Door. En. Li Jinyuan menumpukan usaha beliau kepada kajian untuk manggabungkan amalan inovatif baru ini, dan dengan itu mengoptimumkan, mengayakan, menyempurnakan dan mempromosikan lanjut New Swap and Transcendence Theory, yang membawa kepada penerbitan Global Development of TIENS Group: Swap, Transcendence and Success pada Oktober 2021.


Global Development of TIENS Group: Swap, Transcendence and Success

Global Development of TIENS Group: Swap, Transcendence and Success menggabungkan amalan-amalan inovatif baru untuk membentuk penambahbaikan teori. Melalui analisis empirik dan kajian perbandingan, ia menjelaskan secara menyeluruh tentang bagaimana satu kumpulan syarikat global, dalam kandungan 'penggantian dan pengaturan semula', menyepadukan amalan-amalan perniagaan, teknologi maklumat, pengurusan rangkaian dan teknologi komunikasi terbaru, teknologi kecerdasan gabungan dan sambungan, blockchain dan teknologi platform, dll. untuk merealisasikan gabungan rapat perniagaan tradisional dan teknologi maklumat rangkaian moden, dan merealisasikan 'penukaran kendiri dan peralihan' dengan asas ini. Lebih penting lagi, buku ini menganalisa dengan mendalam faktor-faktor utama kejayaan dan menyenaraikan kes-kes biasa di mana faktor-faktor ini menggalakkan pembangunan syarikat-syarikat, di mana ia memainkan peranan rujukan dan bimbingan yang sangat penting untuk susun atur dan pembangunan global syarikat-syarikat.

En. Li Jinyuan mengatakan bahawa TIENS akan terus berkembang ke hadapan, menggalakkan usaha ketiga dengan keyakinan penuh, mempercepatkan pelaksanaan strategi ‘satu tubuh dan pelbagai sayap’ di bawah panduan ‘teori peralihan penggantian baru’ dan konsep ‘kewujudan bersama, perkongsian dan menang bersama’, dengan itu terus mengembangkan pasaran global secara mendalam, terus mempraktikkan misi awal untuk ‘membawakan kesihatan kepada manusia dan menjaga masyarakat’, dan mencapai nilai lebih hebat.
Syarikat:TIENS

Orang Hubungan:yukai.wang

Emel:zcfw@tiens.com

Laman Web:https://www.tiens.com/

Telefon: 4006090933

Lokasi: No. 18, Xinyuan Road, Wuqing Development Zone, Tianjin New Technology Industrial Park


Penafian: Artikel ini diterbitkan semula dari media lain. Tujuan mencetak semula adalah untuk menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermakna laman web ini bersetuju dengan pandangannya dan bertanggungjawab ke atas keasliannya, dan tidak menanggung tanggungjawab undang-undang. Semua sumber di laman web ini dikumpulkan di Internet. Tujuan perkongsian adalah untuk pembelajaran dan rujukan sahaja. Sekiranya terdapat pelanggaran hak cipta atau harta intelek, sila tinggalkan mesej.
© Copyright 2009-2020 mycitynews      Hubungi kami   SiteMap